Grand Designs: Οι θεατές ανησυχούν για τα παιδιά της οικογένειας καθώς αποκαλύπτουν «παγίδα θανάτου» στο σπίτι

Οι θεατές έμειναν έκπληκτοι χθες το βράδυ καθώς είδαν μια οικογένεια να μετατρέπει μια ανοησία σε αυτό που νόμιζαν ότι έμοιαζε με «παγίδα θανάτου» ενός σπιτιού Μεγάλα Σχέδια Το


Το επαναληπτικό επεισόδιο της Τετάρτης (15 Ιουλίου) παρουσίασε τον αρχιτέκτονα Jaime και τη σύζυγό του Mimi Fernandez, οι οποίοι ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο έργο για τη μετατροπή μιας ερειπωμένης κατασκευής που μοιάζει με κάστρο σε οικογενειακό σπίτι.

Η ανοησία των Grand Designs

Η ανοησία στο Grand Designs ήταν εκατοντάδων ετών (Credit: Channel 4)

Τι συνέβη στα Grand Designs;

Το κτίριο, εκατοντάδων ετών και γνωστό ως ανοησία, χρειαζόταν σοβαρές επισκευές. Αλλά το ζευγάρι είχε απίστευτα σχέδια να το μετατρέψει σε μια ασυνήθιστη κατοικία.

Ο Jaime ήταν αρχιτέκτονας, ενώ η Mimi, πρώην δασκάλα, φρόντιζε τον γιο τους, George, που ήταν σχεδόν δύο. Η οικογένειά τους σύντομα θα μεγάλωνε επίσης, καθώς ήταν πέντε μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.


Η ανοησία των Grand Designs

Ο Jaime και η Mimi μετέτρεψαν το κτίριο που μοιάζει με κάστρο σε ένα απίστευτο οικογενειακό σπίτι (Πίστωση: Κανάλι 4)



Διαβάστε περισσότερα: Οι εκπληκτικοί χώροι του Τζορτζ Κλαρκ: Τα μυαλά των θεατών «χάλασαν» από το μπάνιο που «εξαφανίστηκε»


Η ανόητη περιουσία τους χτίστηκε αρχικά για να φιλοξενήσει απολιθώματα συλλογής κυρίων. Ο οικοδεσπότης Kevin McCloud εξήγησε: «Είναι ένα κτίριο που δεν θέλει να σηκωθεί άλλο. Θέλει απλώς να πέσει, σε δύο μεγάλα μισά! »

Η ανακαίνισή τους περιελάμβανε την αρχική λιθοδομή και παρουσίαζε νέα, πιο μοντέρνα τούβλα, όλα εκτεθειμένα, καθώς ο Jaime δεν ήθελε να το σοβάσει.


Η ανοησία των Grand Designs

Οι θεατές θεώρησαν ότι ορισμένες πτυχές της ιδιοκτησίας φαίνονταν μη ασφαλείς για τα παιδιά (Πίστωση: Κανάλι 4)

Το κτίριο είχε επίσης αρκετές σπειροειδείς σκάλες με κουπαστή σχοινιού, που οδηγούσε τους επισκέπτες από την κουζίνα του ισογείου, μέχρι ένα σαλόνι, στη συνέχεια στα υπνοδωμάτια και τέλος μια ανοιχτή ταράτσα.

Η ανοησία των Grand Designs

Κάποιοι που παρακολουθούσαν ανησυχούσαν ιδιαίτερα για τον χώρο της στέγης (Πίστωση: Κανάλι 4)

Ο Kevin είπε, καθώς στεκόταν στην κορυφή, στο ίδιο επίπεδο με τα γύρω δέντρα: «Μου αρέσει αυτός ο χώρος εδώ πάνω. Υπάρχει κάτι στο να είσαι ψηλά στο κουβούκλιο ».


«Είναι τόσο ειρηνικός χώρος», είπε ο Μίμι, ο οποίος το συνέκρινε με το να βρίσκεσαι σε ένα δεντρόσπιτο.

Η ανοησία των Grand Designs

Παρ 'όλα αυτά, οι θεατές θεώρησαν ότι φαίνεται εκπληκτικό (Credit: Channel 4)

Τι θεώρησαν οι θεατές για αυτό;

Αλλά στο Twitter, αρκετοί από εκείνους που παρακολουθούσαν στο σπίτι πίστευαν ότι το ακίνητο φαινόταν κάπως ανασφαλές για τα παιδιά, με την εκτεθειμένη τοιχοποιία, τις σπειροειδείς σκάλες και τον χώρο στον τελευταίο όροφο, ο οποίος περιβαλλόταν από έναν χαμηλό τοίχο.

Μια παγίδα θανάτου για τα παιδιά.

Ένας είπε: «Η ανοησία στο #granddesigns είναι υπέροχη, αλλά δεν μπορώ να μην ανησυχώ εξ ονόματος των δύο μικρών παιδιών που ζουν σε αυτήν».

Ένας άλλος έγραψε, ξεκάθαρα: «Είναι μια παγίδα θανάτου για τα παιδιά. #granddesigns. '

«Αναρωτιόμουν πόσες πύλες για μωρά θα χρειάζονταν και την αγωνία να αποκτήσουν ένα μωρό και ένα μικρό παιδί να ανεβούν αυτά τα μπροστινά σκαλιά!» είπε ένας τρίτος.

Διαβάστε περισσότερα: Οι θεατές του DIY SOS με δάκρυα παρακολουθούν το επεισόδιο «Εθνικός θησαυρός που επιβεβαιώνει τη ζωή» των Βετεράνων στην οδό

Κάποιος άλλος έγραψε στο tweet, σαρκαστικά: «Τίποτα δεν λέει ότι το παιδί είναι ασφαλές, όπως μια σπειροειδής σκάλα και εκτεθειμένη τοιχοποιία».

Ένα πέμπτο είπε: '#granddesigns ω Ιησού, αυτός ο τοίχος στην οροφή δεν είναι τόσο ασφαλής για τα παιδιά!'

«Είπαμε το ίδιο πράγμα!» συμφώνησε άλλο.

https://twitter.com/dunn72_dunn/status/1283507026941947907

- Το Grand Designs είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση τώρα Κανάλι 4 Πλατφόρμα ροής, All4